Ветеринарна клиника Vet§Care Лозенец
Ветеринар Лозенец

Клинични прегледи и профилактика

   При нас се извършват цялостни клинични прегледи, включващи изследване на всички органи и системи. Когато на базата на клиничния преглед не успяваме да поставим диагноза, тогава се предприемат необходимите клинични и пара клинични изследвания – кръвен анализ, изследване на урина, ехографски изследвания и др.

   Предлагаме поставяне на годишни ваксини и ваксинални схеми при малки кучета и котета. Още - ваксини за кучешка кашлица - при кучета ,ваксини за микотични заболявания и серуми.

   При нас ще получите адекватна консултация относно хранене, обезпаразитяване и отглеждането на Вашия домашен любимец. Предлагаме различни видове медикаменти за вътрешно и външно обезпаразитяване под формата на sport-on форми, както и таблетни форми, протектиращи за широка гама паразити, включително дирофилариоза (червеи в сърцето), белодробни паразити, както и паразити в очите.

   Не подценявайте профилактиката на Вашия домашен любимец и не забравяйте, че една не малка част от паразитите и заболяванията могат да се предават и при нас хората !