Ветеринарна клиника Vet§Care Лозенец
Ветеринар Лозенец

Д-р Йорданов

Д-р Йорданов е роден на 27.09.1986 година.

 

ОБРАЗОВАНИЕ


   През 2005 г. завършва професионална гимназия по ветеринарна медицина в град Костинброд, където придобива квалификация –ветеринарен техник. Посещава, стажува и доброволства от 2002 г. в различни медицински заведения. През 2012 година завършва факултет по Ветеринарна медицина към ЛТУ с магистърска степен „Ветеринарен лекар”. От 2012 г. се занимава професионално в сферата на ветеринарната медицина.
През 2009 г. започва като стажант, а след това продължава като лекар в клиника ,,Свети Георги” в София до 2013 г.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ОПИТ

   Д-р Йорданов е основател, управител и главен лекар на ветеринарна клиника Vet&Care dr. Yordanov от самото й създаване през 2013 г.
Професионалните интереси на д-р Йорданов са в сферата на вътрешните и инфекциозни болести, дерматология, образна диагностика и спешна медицина.

  Д-р Йорданов ежегодно посещава различни конгреси и семинари, както в страната, така и в чужбина. Медицината е материя, при която непрекъснато трябва да се надгражда !

МИСИЯ И ВИЗИЯ

  Д-р Йорданов: „За мен ветеринарната медицина е не просто работа и амбиция, тя е моето основно хоби. Няма нищо по-хубаво от това да видиш, че си помогнал на едно същество. Животните нямат възможност да променят своята съдба и имат нужда да получават грижи и специално отношение - за разлика от нас, хората, които имаме възможност в това сами да чертаем своите съдби !
През свободното си време обожавам да пътувам в страната и чужбина - обичам да откривам нови хоризонти.“